BSB - SOLUTION

TÁRS AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN

CSAPAT

letöltés

Busa Bence

BSB-Solution alapítója, vezetője

2019 tavaszán léptem ki a biztosnak vélt alkalmazotti világból. Azóta saját vállalkozásomat, a BSB-Solution-t építem.

Alkalmazottként sikerült tapasztalatot gyűjtenem automatizálási projektvezetőként, felső vezetőként.

Felismertem, hogy rengeteg céget foglalkoztat az automatizálás, de sokan rosszul, vagy egyáltalán nem tudják, hogyan is álljanak neki terveik megvalósításának. 

Ezzel foglalkozom jelenleg, és ezzel foglalkozik a BSB-Solution is. Segít elindítani, és irányban tartani az automatizálási folyamatokat, fejlesztéseket. 

Misinszky Gábor

Robotaid Magyarország társalapítója és CEO-ja

Szenvedélyem a tudomány és a technológia. Hiszek abban, hogy jó emberekkel jó dolgokat lehet létrehozni, merni kell nagyot álmodni és keményen dolgozni a céljaink elérésében.

Dolgoztam karbantartóként, szerelőként, programozóként, mérnökként és vezetőként. Bármilyen pozícióban is voltam, bármilyen munkát is végeztem, mindig a következő három dolog volt a legfontosabb számomra: eredmény, bizalom, emberség

Szakmai utamat tekintve, a szennyvízkezelés, az autóipar és az ipari automatizálás területén szereztem tapasztalatot az elmúlt években.

PLC és Robotprogramozó szakemberként, itthon és Európán belül egyaránt működnek gyártósorok az általam írt programokkal és én általam kifejlesztett automatizálási megoldásokkal, ami naponta több tucat terméket jelent a raktárakba és a polcokra.

Ha elmegy mellettem az utcán egy autó, vagy bevásárolni megyek, mindig belegondolok, milyen jó érzés, hogy ehhez én is hozzájárulhatok. Azon szerencsések közé tartozom, akiknek nem csak munkája, hanem hivatása van és én nagyon szeretem minden percét annak, amit csinálok.

Mindig úgy megyek be egy gyárba, mint egy lelkes kisgyerek és az ezredik robot látványától is teljesen bezsongok.

Az automatizálás egyszerű.

Ez az én játszóterem.

Zsigmond Ádám

Robotizálunk Kft, vezetője

2015 óta dolgozom ipari automatizálásban, először alkalmazottként, majd 2017-ben kezdtem saját projekteket megvalósítani. Az akkor alapított Robotizálunk Kft.-ben tevékenykedem azóta is. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen viszonylag gyorsan tanulok, és ezáltal gyorsan alkalmazkodom. Ezt kiegészítve műszaki ismereteimmel, modern megoldásokat tudok szolgáltatni gyárak számára, akik a jelenleg zajló ipari forradalomban (Ipar4.0) eredményesek akarnak lenni. Cégem fókuszterülete a képfeldolgozás, így ebben a blogban e témában osztom meg ismereteimet.

 

Azt tűztük ki célul, hogy segítsük azokat a vállalatokat, amelyek automatizálni szeretnék gyártásukat, fejlesztenék folyamataikat, de nem tudják, hogy álljanak neki. Szakértelmünk, és kapcsolati rendszerünknek köszönhetően, az automatizálási / fejlesztési igény megfogalmazásától (specifikáció készítés), a megfelelő egyedi gépgyártó / automatizáló cég kiválasztásán át (tendereztetés), egészen a teljes projekt koordinációjában tud segíteni a BSB-Solution. 

Hidat képez, és megteremti a közös fórumot a szakemberek és az igényt megfogalmazó cégek között, teret engedve ezzel a további kölcsönös fejlődéshez.

misszió

alapelvek

Az elvárásunk önmagunkkal szemben háromszoros.

1. Kompetencia
Magas szintű szakértelmünk, valamint a realitások és ügyfeleink által támasztott követelmények alapos megértése által megtaláljuk a megfelelő műszaki és gazdasági megoldásokat. Teljes körűen, átfogóan gondolkodunk és folyamatosan dolgozunk teljesítményünk fejlesztésén.

2. Megbízhatóság
Személyesen azonosulunk az ügyfeleink céljaival és stabil partnerek vagyunk. Tudjuk, hogy ügyfeleink hosszú távú bizalmát és lojalitását napról napra újra el kell nyernünk.

3. Emberiesség
A munka öröme és a siker, melyet vállalatunknál és ügyfeleinknél érünk el, a motiváló személyes hozzáállásunk eredménye. Tanulunk másoktól és más kultúráktól. Megbecsülés és felelősség jellemzi tevékenységünket.

Automatizálni szeretnéd folyamataidat?

SZAKTERÜLETEINK

SPECIFIKÁCIÓ

Egyik legkeresettebb szolgáltatásunk. Vállaljuk a teljes automatizálás - egyedi gépgyártási projekt követleményeinek összegyűjtését, és dokumentálását. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!

TENDEREZTETÉS

A legjobb partner kiválasztása kulcskérdés. Az ajánlati ár és vállalási idő csak egy része a folyamatnak. Cél a megfelelő ár-érték kiválasztása. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!

PROJEKT MENEDZSMENT

Hisszük, hogy a projekt sikeressége nagyban összefügg a projektvezető motiváltságával és szakmai ismereteivel. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!

IPARI AUTOMATIZÁLÁS

Fő tevékenységünk.Az ipari automatizálás a megfelelő folyamat kiválasztása, költségbecslés és specifikáció készítés után következhet. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!

Lépj velünk kapcsolatba!

Add meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat,
és 1 munkanapon belül (vagy akár szinte azonnal) felvesszük veled a kapcsolatot!