Gépépítési specifikáció elkészítése

Ha valaki a Google-ben keresne megoldást, egy egyedi gép műszaki specifikációjának elkészítéséhez, akkor biztosra vehető, hogy szakértőre van szükség

Az egyedi gép specifikáció elkészítésének lépései

Kérj ajánlatot tőlünk, és nézd meg, hogyan dolgozunk!

személyes konzultáció

A konzultáció során rólad, vállalkozásodról - munkáltatódról beszélgetünk, hogy megismerjük egymást az együttműködésünk, közös munka előtt. Nagyon fontos a célok meghatározása.

feladat részletezése

Átbeszéljük a szükséges egyedi gép - ipari automatizálási feladat célját, részleteit. Végigviszünk egy általános vázlaton, és hozzátesszük azt a pluszt, amitől minden felmerülő kérdés megválaszolásra kerül.

Technológia megismerése

Az egyedi gép - ipari automatizálási feladat, csak akkor zárható le sikerrel, ha a megrendelő és beszállítü közösen dolgozik a feladaton. A gépgyártó ismeri az egyedi gépépítési technikákat, a megrendelő pedig hozzáteszi a technológiai "KNOW-HOW" -t. Így egymást kiegészítve, egy jól működő céleszközt tudnak létrehozni.

Specifikáció elkészítése

A szükséges részletek és ismeretek összegyűjtését követően, elkészül egy gépgyártási követelmény füzet (specifikáció). 10 év tapasztalatával felvértezve, egy olyan specifikációt fogsz kapni, amellyel könnyedén elindulhat a BUDGET kialakítása, és a gépgyártó cégek tendereztetése.

optimalizálás

A Specifikáció elkészítését követően, személyesen átbeszéljük. Optimalizáljuk.

Specifikáció átadása

Az elkészített, optimalizált specifikációt nyomtatott és digitális formában is átadjuk a megrendelőnek.

GYAKORI KÉRDÉSEK A SPECIFIKÁCIÓ KÉSZÍTÉSRŐL

A specifikáció elkészítése kulcsfontosságú egy ilyen komplex projekt sikerességében. A piaci ismereteink, és szaktudásunknak köszönhetően, egy olyan gépgyártási dokumentáció kerül a megrendelő birtokába, amely nem csak az Ő, de a gépgyártó és ipari automatizáló cég életét is megkönnyíti, lerövidíti a projekt átfutását, és csökkentheti a költségeket.

Sok információ, a megbízónál “alapértelmezett” tudást feltételez, és olyan dolgokat “hallgat el az egyedi gépgyártási – ipari automatizálási feladatról, amiről úgy gondolja, hogy az természetes. Sajnos semmi sem természetes. A Specifikáció készítő szakember segíteni tud, az ilyen alapértelmezett belsős információk összegyűjtésében. 

A követelmény füzet elkészítésének étfutási ideje az összegyűjtött szükséges információk átbeszélését követően 2 – 4 hét.

Az egyedi gép specifikációjának elkészítése nagyon sokrétű és összetett feladat. Ahogy az egyedi gépek – ipari automatizálási feladatok ára, úgy ez is projekt függő. Pontos árat, csak a személyes konzultációt követően tudunk adni.

A többszörösen átnézett és átbeszélt specifikációt digitálisan, ha szükséges nyomtatott formátumban adjuk át.

Első körben személyesen preferáljuk a konzultációt, de a nagy távolságok és a kényelem miatt a videó megbeszélés is szóba jöhet.

Kérj kötelezettségmentes ajánlatot!​

Kötelességed minden információt átadni a gépgyártók részére!

Cégünk előnye ügyfeleink visszajelzései alapján

Azt tapasztaljuk, hogy a BSB-Solution kiemelkedő tevékenységet képes végezni. Ehhez nem csak a szükséges szakértelem szükséges, hanem a készség, hogy tájékozódni és tájékoztatni szeretnél, és olyan célokat tudsz megfogalmazni, amelyek a projekt sikerét eredményezik.
Kapcsolattartás

Rendszeres egyeztetés és konzultációs lehetőség

Szakértelem

Az egyik legjelentősebb és legfrissebb szakmai tudás és tapasztalat hazai szinten

Színvonal

Megnyugtató tudat, hogy projektjeid mindig kiemelkedő színvonalon teljesülnek.

Lépj velünk kapcsolatba!

Add meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat,
és 1 munkanapon belül (vagy akár szinte azonnal) felvesszük veled a kapcsolatot!