BSB - SOLUTION

TÁRS AZ IPARI AUTOMATIZÁLÁSBAN

rólunk

A BSB-Solution friss vállalkozás, de hosszú évek tapasztalatával van felvértezve az ipari automatizálás és az egyedi gépgyártás területén belül. 

Küldetésünk, hogy segítsük azokat a vállalatokat, amelyek automatizálni szeretnék gyártásukat, fejlesztenék folyamataikat.

Szakértelmünk, és kapcsolati rendszerünknek köszönhetően, az automatizálási / fejlesztési igény megfogalmazásától (specifikáció készítés), a megfelelő egyedi gépgyártó cég kiválasztásán át (tendereztetés), egészen a teljes projekt koordinációjában tud segíteni a BSB-Solution. 

Hidat képez, és megteremti a közös fórumot a szakemberek és az igényt megfogalmazó cégek között, teret engedve ezzel a további kölcsönös fejlődéshez.

SZAKTERÜLETEINK

SPECIFIKÁCIÓ

Egyik legkeresettebb szolgáltatásunk. Vállaljuk a teljes automatizálás - egyedi gépgyártási projekt követleményeinek összegyűjtését, és dokumentálását. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!

TENDEREZTETÉS

A legjobb partner kiválasztása kulcskérdés. Az ajánlati ár és vállalási idő csak egy része a folyamatnak. Cél a megfelelő ár-érték kiválasztása. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!

PROJEKT MENEDZSMENT

Hisszük, hogy a projekt sikeressége nagyban összefügg a projektvezető motiváltságával és szakmai ismereteivel. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!

IPARI AUTOMATIZÁLÁS

Fő tevékenységünk.Az ipari automatizálás a megfelelő folyamat kiválasztása, költségbecslés és specifikáció készítés után következhet. Nézd meg a részleteket és kérj ajánlatot!

Automatizálni szeretnéd folyamataidat?

Az Ipari automatizálás költséges folyamat!

Ha megfelelő tapasztalat, tudás és piac ismeret nélkül vágsz bele, folyamataid automatizálásba, könnyen extra költségekbe verheted magad. 

A folyamatok mára már nagyon komplexé váltak. Minden egyes apró folyamatlépésen el tud csúszni a projekt, legyen az automatizálni kívánt feladat pontos specifikálása, a projekt nem szakszerű vezetése, vagy egy nem megfelelő beszállító kiválasztása.

Minden egyes tervezéssel töltött perc, 5 perccel rövidíti a projekt lefutását.

megtakaritas

Veszélyek, ha magad szervezed folyamataid automatizálását

Kérj kötelezettségmentes ajánlatot!​

Kötelességed minden információt átadni a gépgyártók részére!

PARTNEREINK

Lépj velünk kapcsolatba!

Add meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat,
és 1 munkanapon belül (vagy akár szinte azonnal) felvesszük veled a kapcsolatot!