tendereztetés

Kérdeznél, de nincs kitől? Úgy érzed, hogy egy profi tippjei nagy lökést adnának a céged sikerességének?

Az egyedi gép tendereztetésének lépései

Kérj ajánlatot tőlünk, és nézd meg, hogyan dolgozunk!

személyes konzultáció

A konzultáció során rólad, vállalkozásodról - munkáltatódról beszélgetünk, hogy megismerjük egymást az együttműködésünk, közös munka előtt. Nagyon fontos a célok meghatározása.

feladat részletezése - SPECIFIKÁCIÓ ÁTNÉZÉSE

Átbeszéljük a szükséges egyedi gép - ipari automatizálási feladat célját, részleteit. Végigviszünk egy általános vázlaton, és hozzátesszük azt a pluszt, amitől minden felmerülő kérdés megválaszolásra kerül. Amennyiben nem rendelkezel még specifikációval, és nem tudod hogy kezdj neki, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

Technológia megismerése - specifikáció átnézése

Az egyedi gép - ipari automatizálási feladat, csak akkor zárható le sikerrel, ha a megrendelő és beszállító közösen dolgozik a feladaton. A gépgyártó ismeri az egyedi gépépítési technikákat, a megrendelő pedig hozzáteszi a technológiai "KNOW-HOW" -t. Így egymást kiegészítve, egy jól működő céleszközt tudnak létrehozni. Amennyiben nem rendelkezel még specifikációval, és nem tudod hogy kezdj neki, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

Egyedi gépgyártó - ipari automatizáló cégek választása

A szükséges részletek és ismeretek összegyűjtését követően, a gépgyártási követelmény füzet (specifikáció) segítségével, kiválasztjuk a feladatra leginkább alkalmas gépgyártó cégeket.

Személyes kapcsolat

A kiválasztást követően személyesen vesszük fel a kapcsolatot az egyedi gépgyártó - ipari automatizáló cégekkel. Átbeszéljük a feladatot, a technológiai "Know-how'-t, és közösen határidőket tűzünk ki, a projekt további haladása érdekében.

Árajánlatok értékelése

A begyűjtött árajánlatokat súlyozzuk. Ez természetesen a gépet megrendelő preferenciái alapján történik. Sok esetben ilyenkor egy árajánlatfrissítés (olykor több körben is) történik.

szerződés

A legvonzóbb ajánlat kiválasztását követően megtörténik a specifikációban rögzített feltételek melletti szerződéskötés..

GYAKORI KÉRDÉSEK A TENDEREZTETÉSRŐL

A megfelelő kiválasztási folyamat elengedhetetlen egy projekt sikerességében. A piaci ismereteinknek és gyakorlati tapasztalatunknak köszönhetően, tudunk megfelelő partnert választani a feladat megoldására.

Sok információ, a megbízónál “alapértelmezett” tudást feltételez, és olyan dolgokat “hallgat” el az egyedi gépgyártási – ipari automatizálási feladatról, amiről úgy gondolja, hogy az természetes. Sajnos semmi sem természetes. A szakember segíteni tud, az ilyen alapértelmezett belsős információk összegyűjtésében. 

Egy megfelelő tender lefuttasához nagyságrendileg 4 – 8 hét szükséges, az összes megfelelő részlet tisztázása függvényében.

A tenderezés folyamata nem megkerülhető, és anyagi ráfordításban a gép árának nagyon-nagyon kis százalékát igényli.

Első körben személyesen preferáljuk a konzultációt, de a nagy távolságok és a kényelem miatt a videó megbeszélés is szóba jöhet.

Igen, igény esetén a teljes automatizálási folyamat menedzselését meg tudjuk oldani.

Igen, az igény felmerülésétől egészen a kész berendezés átadásáig, minden folyamatot.

Kérj kötelezettségmentes ajánlatot!​

Kötelességed minden információt átadni a gépgyártók részére!

Cégünk előnye ügyfeleink visszajelzései alapján

Azt tapasztaljuk, hogy a BSB-Solution kiemelkedő tevékenységet képes végezni. Ehhez nem csak a szükséges szakértelem szükséges, hanem a készség, hogy tájékozódni és tájékoztatni szeretnél, és olyan célokat tudsz megfogalmazni, amelyek a projekt sikerét eredményezik.
Kapcsolattartás

Rendszeres egyeztetés és konzultációs lehetőség

Szakértelem

Az egyik legjelentősebb és legfrissebb szakmai tudás és tapasztalat hazai szinten

Színvonal

Megnyugtató tudat, hogy projektjeid mindig kiemelkedő színvonalon teljesülnek.

Lépj velünk kapcsolatba!

Add meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat,
és 1 munkanapon belül (vagy akár szinte azonnal) felvesszük veled a kapcsolatot!